- 51%

Uređaj za Štednju Goriva Fuel Power Assistant

Rezultat je učinkovitije i potpunije izgaranje goriva unaprjeđujući potrošnju goriva i oslobađanje čišćih emisija. Zahvaljujući uređaju Fuel Power Assistant uštedjet ćete novac te sačuvati okoliš!

199.90kn 99.90kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:
Kategorija:

Opis

Fuel Power Assistant stabilizira tu energiju izbjegavajući nepotrebna dostizanja maksimuma i rabi je samo kada je neophodna. Isplati se upotrebljavati Fuel Power Assistant jer vam omogućuje da uštedite 10 do 30 % goriva. Fuel Power Assistant lako se ugrađuje i pritom vam ne treba pomoć mehaničara. Jednostavno priključite Fuel Power Assistant na upaljač za cigarete i počet ćete štedjeti gorivo.


U paketu:

  • 1x Uređaj za Štednju Goriva Fuel Power Assistant
  • 1x zaščitna embalaža
  • 2 godine jamstva po proizvodu
  • Besplatna poštarina

Vrijeme isporuke do 5 radnih dana

Iskoristite sniženu cijenu za sjajni proizvod!

Za NARUDŽBE i POMOĆ, možete nas kontaktirati

info@ontopteh.hr ili Facebook

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem GLS, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu.