- 42%

Magnet Protiv Pušenja Quit Smoke

Neprimjetan je i može se koristiti cijeli dan. Ovaj magnet neprestano vam pomaže da prestanete pušiti na prirodan način!

190.99kn 111.90kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:
Kategorija:

Opis

Magnetska terapija koristi se kod pušača tisućama godina. Kada se na pojedine točke tijela vrši određeni pritisak mozak na taj pritisak daje odgovor koji se može usmjeriti na podupiranje tretmana za prestanak pušenja ili mršavljenje. Primjenom magneta protiv pušenja Quit Smoke, vrši se određeni pritisak na ušnu školjku kako bi se potakli određeni neuroprijenosnici koji olakšavaju prestanak pušenja.


U paketu:

  • 1x Magnet Protiv Pušenja Quit Smoke
  • 1x zaščitna embalaža
  • 2 godine jamstva po proizvodu
  • Besplatna poštarina

Vrijeme isporuke do 5 radnih dana

Iskoristite sniženu cijenu za sjajni proizvod!

Za NARUDŽBE i POMOĆ, možete nas kontaktirati

info@ontopteh.hr ili Facebook

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem GLS, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu.