- 23%

HAIRBELL ŠAMPON + losion za brži rast kose

Korištenje šampona i balzama skupa neophodno je za postizanje očekivanih rezultata, jer samo balzam sadrži aktivne sastojke potrebne za brži rast kose!

Proizvod je izrađen prema strogim kriterijima na Institutu Claude Bell u Francuskoj, a od 1992. godine i najpoželjniji je akcelerator za žene u Francuskoj! HAIRBELL je klinički prepoznatljiv proizvod koji stimulira rast kose do tri puta brže. Nakon četiri mjeseca korištenja kosa, kosa može rasti jednako kao i tijekom jednogodišnjeg razdoblja. Sa Hairbella, kosa će biti ljepša, jača i sjajnija.

 

399.99kn 310.90kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:
Kategorije: ,

Opis

Glavne značajke:

  • Kosa će biti mekša i sjajnom
  • Rezultate koji traju nekoliko mjeseci
  • Dokazan i testiran učinkovitost na sve tipove kose
  • Vizualno smanjiti gubitak kose

O HairBell šampon:

Koristite šampon i omekšivač je potrebno kako bi se postigli očekivani rezultati, jer samo uređaj sadrži aktivne sastojke koji su potrebni za brži rast kose.
Proizvod je proizveden prema strogim kriterijima u Claude Bell u Francuskoj, a od 1992, popularni akcelerator za žene u Francuskoj.

HAIRBELL je klinički prepoznati proizvod koji stimulira rast kose do tri puta brže. Nakon četiri mjeseca korištenja proizvoda u kosi mogu rasti Hairbell jednako kao u razdoblju jedne godine. Uz pomoć Hairbella kosa finije, jači i sjajnom.
Šampon je vrlo visoke standarde u Francuskoj, Francuska kompanija Claude Bell, koja je osnovana od 1992. I proizvod je bio njihov prvi proizvod Hairbell od 1992 je također njihov vrh prodaje proizvod u Francuskoj i ostatku svijeta, razlog je jednostavan, jer gosti su bili vrlo impresionirani s proizvodom i naročujejo iznova i iznova.
Njihove garancije su sastojaka prirodnog porijekla i oštetiti kosu. I nakon rezultata Klinička djelotvornost je dokazana neodvisinih proizvoda zajamčena. Sastojci potječe iz tropske biljke i drveće.

KLINIČKI TESTOVI

Testove prošao: Dr. PLANTARD, od CHU u Limoges-u

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem GLS, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu.